About

Over ons

In maart 2020 openden Tim Jansen en Jacco van Bezooijen de deuren van Schoonzo, een schoonmaakgroothandelaar op de Lijnbaan in Heemskerk.

Een gloednieuw bedrijf oprichten is een stap in de goede richting. In de tijd van Corona begint een bedrijf, dat lijkt gek. Natuurlijk hadden de mannen dit niet van tevoren bedacht, maar toen ze eenmaal begonnen, konden ze hun plannen niet meer blokkeren. Maar hoe kwam dit bedrijf eigenlijk tot stand? We zijn al jaren zelfstandig in de schoonmaak, het schoonmaken van ruiten en het schoonmaken van specialistische tapijten.

Ik kwam hetzelfde probleem aan op verschillende banen: wie kan mij vertellen welk product geschikt is voor dit specifieke probleem ? Vaak kwam het antwoord van mijn eigen onderzoek. Een omslachtig en tijdrovend proces. Dan begin je te denken: wat als er een bedrijf is dat een breed scala aan schoonmaakproducten aanbiedt,

dat advies geeft waar je fysiek heen kunt?

Verder was er nog een ander probleem dat ik en vele lokale bedrijven met mij regelmatig tegenkwamen: Osmosewater. Voor de gewone consument: dat water dat afkomstig is van die lange bezems die ruitenreinigers vandaag gebruiken. Een geweldig systeem en een geweldig product, maar de mannen moeten stoppen met werken als de tank in hun bus leeg is. Niet praktisch en zeker een groot probleem in het weekend, want je moet tot maandagochtend wachten om je tank weer met osmosis water te vullen. Wat als er een plek is waar je 24 uur per dag 7 dagen per week kunt bijtanken, zodat je je baan kunt afmaken wanneer je maar wilt? Met dit in het achterhoofd zijn we Schoonzo begonnen en hebben we ook veel te bieden in deze gewijzigde vorm.

Ons osmosewater is van puurste kwaliteit en ook zeer concurrerend geprijsd. Daarnaast hebben we via diverse fabrikanten een breed scala aan reinigingsproducten en bijbehorende producten kunnen leveren. Dankzij onze gezamenlijke ervaring in de schoonmaakindustrie kunnen we onze klanten goed adviseren. Geen enkel product blijft ongetest, omdat we alleen die dingen verkopen die we voor 100 procent steunen. We kunnen ook naar ons toe komen voor meer gangbare artikelen zoals toiletpapier, vuilniszakken en reinigingsmiddelen

Schoonzo.nl

Tim Jansen

Jacco van Bezooijen

--Start of Tawk.to Script--> O
Chat openen